Revitalize 10 Herbs Serum - for all skin types 30 ml

Ihon Ylellinen Uudistus 10 Yrtin Seerumilla

Koe luonnon voima ja nauti ihoa hellivästä hemmotteluhetkestä 10 Yrtin Seerumin parissa. Tämä ainutlaatuinen seerumi yhdistää 10 tehokasta Lapin yöttömän yön auringon alla kasvanutta ja käsin juuri sinua ajatellen poimittua yrttiä, joiden voima tarjoaa ihollesi ennenkokematonta syväkosteuttavaa ja uudistavaa hoitoa.

Aktiiviset Yrtit:

 1. Nokkonen: Nokkonen tarjoaa ihonhoidolle täydellisen ravintopommin – se on täynnä C-vitamiinia ja rautaa, jopa viisinkertaisesti verrattuna appelsiiniin ja seitsemän kertaa enemmän kuin pinaatti. Ihohuokosia supistava vaikutus yhdessä soluja stimuloivan ominaisuuden kanssa tekee ihmeitä ihosi kunnolle.
 2. Puna-apila: Puna-apila tekee ihostasi pehmeän ja sädehtivän.
 3. Koivun Pihkalehti: Koivunlehdet ovat täynnä iholle välttämättömiä vitamiineja - B1, B2, A, C ja E-vitamiinit. Nämä vitamiinit ravitsevat ihoa syvältä ja toimivat samalla voimakkaina antioksidantteina, suojaten ihoasi hapettumisen vaikutuksilta.

 1. Voikukka: Voikukan lumo luonnonkosmetiikan salaisena aarteena piilee sen tehokkaissa ihoa suojaavissa, uudistavissa ja puhdistavissa ominaisuuksissa, tarjoten luonnollista suojaa UV-säteitä vastaan ja edistäen ihon nuorekasta hehkua.
 2. Poimulehti: Poimulehti tuo kauneuteen luonnollista hehkua ja vaalentavaa taikaa. Sen sisältämät flavonoidit suojaavat ihoasi hapettumiselta ja hidastavat vanhenemisen merkkejä.
 3. Vuorenkilpi: Vuorenkilven fermentoidut lehdet toimivat adaptogeeninä. Ne tehostavat aineenvaihduntaa ja saavat rasvan palamaan kiinteyttäen ihoasi.
 4. Siankärsämö: Siankärsämön ihoa hoitavat, rauhoittavat ja anti-inflammatoriset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen ratkaisun ihonhoitoon. Se tasapainottaa ihon PH-arvoa ja kosteustasapainoa.
 5. Maitohorsma: Astetta luonnollisempaa kauneutta Maitohorsman voimalla, joka tarjoaa antioksidanttisia, anti-inflammatorisia ja antibakteerisia yhdisteitä ihonhoitoon, sekä ravitsee ihoa monipuolisilla vitamiineilla ja mineraaleilla.
 6. Peltokorte: Koe peltokortteen lumoava vaikutus ihon kauneuteen: runsaasti piitä sisältävä aarre, joka vähentää ryppyjä ja hienoja uurteita, tasapainottaa talineritystä ja tekee ihostasi upean matan.
 7. Pihasaunio: Pihasaunion salaisuus ihonhoidossa on sen ominaisuus vaikuttaa kasvojen lihasten rentoutumiseen ulkoisesti käytettynä.

Ravinteikkaat Öljyt:

Seerumin ainutlaatuisuus piilee myös huolella valituissa öljyissä:

 • Ruusunmarjaöljy: Luonnollinen Anti-Aging Aarre Ihonhoidossa - Monipuolinen öljy edistää ihon uusiutumista, parantaa elastisuutta ja tasoittaa ihon sävyä, samalla tarjoten intensiivistä kosteutusta ja suojaa ympäristön haitoilta.
 • Tyrniöljy: Kevyt, nopeasti imeytyvä öljy tarjoaa antioksidanttien runsauden, kosteuttavan vaikutuksen ja tulehduksia lievittävän voiman - ylläpidä terveen ja nuorekkaan näköistä ihoa luonnollisesti.
 • Tamanuöljy: Uudistava ja nuorentava öljy, joka hoitaa ihoasi syvältä. Antibakteerinen ja tulehdusta estävä - täydellinen ratkaisu akneen ja iho-ongelmiin.
 • Jojobaöljy: Monipuolinen Ihonhoidon Ihmeaine - Kosteuttava, ravitseva ja biomimeettinen öljy, joka sopii kaikille ja kaikkeen.
 • Hamppuöljy: Ihonhoidon Salainen Ase - Tehokas kosteuttaja, tulehduksia rauhoittava ja antioksidanttirikas luonnonlahja ihollesi.
 • Makadamiapähkinäöljy: Nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti kosteuttava öljy, joka taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan ja tekee ihosta pehmeän ja sileän.
 • Avokadoöljy: Tehokas kosteuttaja, tulehdusta ehkäisevä ja anti-age ainesosa, joka tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan.
 • Manteliöljy: Tehokas kosteuttaja ja anti-age ainesosa, joka ravitsee ihoa syvältä ja torjuu ikääntymisen merkkejä.
 • Viinirypäleensiemenöljy: Kevyt ja Tehokas Ihonhoidossa: Imeytyy nopeasti, ravitsee syvältä ja suojaa antioksidanttisesti - täydellinen valinta kaikille ihotyypeille.

Ihosi Uusi Lempihoitotuote:

Anna ihollesi rakkautta, jonka se ansaitsee 10 Yrtin Seerumin avulla. Luonnolliset yrtit ja ravitsevat öljyt yhdistyvät tässä seerumissa tarjoten syväkosteuttavaa ja ihoa uudistavaa hoitoa. Koe, kuinka tämä seerumi hellii ihoasi ja palauttaa sille nuorekkaan hehkun. Luonto on paras kosmetiikan tarjoaja, ja tämä seerumi on siihen täydellinen todiste.

249,00 €