Herbal Chaga EYE Serum - for all skin types 30 ml

Herbal Chaga EYE Serum – Ylellinen Silmänympärysseerumi kaikille ihotyypeille

Koe silmänympäryksesi ylellinen hoito Herbal Chaga EYE Serumin avulla. Tämä ainutlaatuinen seerumi yhdistää luonnon voimat ja huolella valitut ainesosat, tarjoten tehokasta ja ylellistä hoitoa herkälle silmänympärysihollesi. Kaikille ihotyypeille.

Vaikuttavat Ainesosat:

 1. Puolukka: Puolukan antioksidanttipitoisuus tarjoaa uskomattoman luonnollisen anti-aging ratkaisun. Se myös virkistää ja vaalentaa ihoasi.
 2. Pakurikääpä: Koe pakurikäävän voima luonnonkosmetiikassa: tasapainoa ja heleyttä iholle, antioksidanttirikas kauneudenhoito ja tehokas ainesosa ikääntyvän ihon hoidossa. Auttaa ihoa uusimaan soluja tehokkaasti.
 3. Lion's Mane: Lion's Mane - luonnonkosmetiikan ihme aivoille ja iholle: ravitseva proteiinilähde ja B-12 vitamiinin lähde, sekä antioksidanttinen, antibakteerinen ja tulehdusta hillitsevä ainesosa, joka tarjoaa tasapainoa aivoille, ihon heleyttä ja terveyden tukea luonnon omista aarteista.
 4. Kahvinpapu: Kahvipavut auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta, jotka aiheuttavat ihosolujen ikääntymistä. Nämä luonnolliset aineet auttavat myös vähentämään tulehdusta ja parantamaan verenkiertoa, mikä edistää terveempää ja nuorekkaampaa ihoa.
 5. Chocamine: Kaakaosta valmistettu Chocamine-uute (teobromiini) antaa väsyneille silmänalusille virkistystä.
 6. Nokkonen: Nokkonen tarjoaa ihonhoidolle täydellisen ravintopommin – se on täynnä C-vitamiinia ja rautaa, jopa viisinkertaisesti verrattuna appelsiiniin ja seitsemän kertaa enemmän kuin pinaatti. Ihohuokosia supistava vaikutus yhdessä soluja stimuloivan ominaisuuden kanssa tekee ihmeitä ihosi kunnolle.
 7. Piharatamo: Piharatamon antibakteeriset ominaisuudet ovat kullanarvoisia ihonhoidossa. Salisyylihappo ja allantoiini tekevät ihmeitä uudistaen ihosoluja ja pehmentäen arpikudosta.
 8. Vuorenkilpi: Vuorenkilven fermentoidut lehdet toimivat adaptogeeninä. Ne tehostavat aineenvaihduntaa ja saavat rasvan palamaan kiinteyttäen ihoasi.
 9. Siankärsämö: Siankärsämön ihoa hoitavat, rauhoittavat ja anti-inflammatoriset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen ratkaisun ihonhoitoon. Se tasapainottaa ihon PH-arvoa ja kosteustasapainoa.
 10. Voikukka: Voikukan lumo luonnonkosmetiikan salaisena aarteena piilee sen tehokkaissa ihoa suojaavissa, uudistavissa ja puhdistavissa ominaisuuksissa, tarjoten luonnollista suojaa UV-säteitä vastaan ja edistäen ihon nuorekasta hehkua.

Ravinteikkaat Öljyt:

Herbal Chaga EYE Serumin ainutlaatuisuus piilee myös huolella valituissa öljyissä:

 • Puolukansiemenöljy: Arvostettu korkealle sen kirkastavien ja virkistävien ominaisuuksien ansiosta, suuri antioksidanttipitoisuus suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja arbutiini vaalentaa ihoa, tehden siitä ihanteellisen aineksen anti-aging-tuotteisiin.
 • Kurkkuöljy: Tehokas anti-aging öljy erityisesti silmänympärysiholle. Auttaa säilyttämään ihon nuorekkaana ja kimmoisana, samalla rauhoittaen ja kosteuttaen.
 • Ruusunmarjaöljy: Luonnollinen Anti-Aging Aarre Ihonhoidossa - Monipuolinen öljy edistää ihon uusiutumista, parantaa elastisuutta ja tasoittaa ihon sävyä, samalla tarjoten intensiivistä kosteutusta ja suojaa ympäristön haitoilta.
 • Tyrninsiemenöljy: Kevyt, nopeasti imeytyvä öljy tarjoaa antioksidanttien runsauden, kosteuttavan vaikutuksen ja tulehduksia lievittävän voiman - ylläpidä terveen ja nuorekkaan näköistä ihoa luonnollisesti.
 • Risiiniöljy: Puhdistava ja kosteuttava öljy, joka taistelee bakteereja ja sieni-infektioita vastaan iholla, jonka ansiosta iso rauhoittuu ja kirkastuu.
 • Riisileseöljy: Luonnon Anti-Aging Ihonhoidossa: Tehokas ase ryppyjä vastaan ja ihoa tasoittava ainesosa, joka sopii kaikille ihotyypeille.
 • Arnikkiöljy: Rauhoittaa, suojaa ja hoitaa ihoa luonnon voimalla. Tulehdusta hillitsevät ja verenkiertoa edistävät ominaisuudet tekevät siitä täydellisen ratkaisun ihonhoidon haasteisiin.
 • Tamanuöljy: Uudistava ja nuorentava öljy, joka hoitaa ihoasi syvältä. Antibakteerinen ja tulehdusta estävä - täydellinen ratkaisu akneen ja iho-ongelmiin.
 • Jojobaöljy: Monipuolinen Ihonhoidon Ihmeaine - Kosteuttava, ravitseva ja biomimeettinen öljy, joka sopii kaikille ja kaikkeen.
 • Makadamiapähkinäöljy: Nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti kosteuttava öljy, joka taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan ja tekee ihosta pehmeän ja sileän.
 • Avokadoöljy: Tehokas kosteuttaja, tulehdusta ehkäisevä ja anti-age ainesosa, joka tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan.

Silmäsi Ansaitsevat Parasta:

Anna silmänympäryksillesi ylellinen hoito, jonka ne ansaitsevat. Herbal Chaga EYE Serum yhdistää luonnon parhaat ainesosat ravitseviin öljyihin tarjoten intensiivistä ja tehokasta hoitoa. Koe, kuinka silmäsi hehkuvat nuorekkuutta ja elinvoimaa – luonnollisesti.

349,00 €