Herbal Chaga EYE Serum - Firming Anti-Age 30 ml

Herbal Chaga EYE Serum Anti-age: Ylellistä Hehkua Ihollesi

Koe anti-age-hoito uudella tasolla Herbal Chaga EYE Serumilla, joka yhdistää ylellisyyden ja tehokkuuden tuodakseen ihollesi nuorekasta hehkua. Tämä ainutlaatuinen seerumi on suunniteltu erityisesti anti-age-ihon tarpeisiin, hyödyntäen luonnon voimaa ja tarkoin valittuja ainesosia.

Vaikuttavat Ainesosat:

 1. Puolukka: Puolukan antioksidanttipitoisuus tarjoaa uskomattoman luonnollisen anti-aging ratkaisun. Se myös virkistää ja vaalentaa ihoasi.
 2. Pakurikääpä: Koe pakurikäävän voima luonnonkosmetiikassa: tasapainoa ja heleyttä iholle, antioksidanttirikas kauneudenhoito ja tehokas ainesosa ikääntyvän ihon hoidossa. Auttaa ihoa uusimaan soluja tehokkaasti.
 3. Lion's Mane: Lion's Mane - luonnonkosmetiikan ihme aivoille ja iholle: ravitseva proteiinilähde ja B-12 vitamiinin lähde, sekä antioksidanttinen, antibakteerinen ja tulehdusta hillitsevä ainesosa, joka tarjoaa tasapainoa aivoille, ihon heleyttä ja terveyden tukea luonnon omista aarteista.
 4. Kahvinpapu: Kahvipavut auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta, jotka aiheuttavat ihosolujen ikääntymistä. Nämä luonnolliset aineet auttavat myös vähentämään tulehdusta ja parantamaan verenkiertoa, mikä edistää terveempää ja nuorekkaampaa ihoa.
 5. Chocamine: Kaakaosta valmistettu Chocamine-uute (teobromiini) antaa väsyneille silmänalusille virkistystä.
 6. Nokkonen: Nokkonen tarjoaa ihonhoidolle täydellisen ravintopommin – se on täynnä C-vitamiinia ja rautaa, jopa viisinkertaisesti verrattuna appelsiiniin ja seitsemän kertaa enemmän kuin pinaatti. Ihohuokosia supistava vaikutus yhdessä soluja stimuloivan ominaisuuden kanssa tekee ihmeitä ihosi kunnolle.
 7. Piharatamo: Piharatamon antibakteeriset ominaisuudet ovat kullanarvoisia ihonhoidossa. Salisyylihappo ja allantoiini tekevät ihmeitä uudistaen ihosoluja ja pehmentäen arpikudosta.
 8. Vuorenkilpi: Vuorenkilven fermentoidut lehdet toimivat adaptogeeninä. Ne tehostavat aineenvaihduntaa ja saavat rasvan palamaan kiinteyttäen ihoasi.
 9. Siankärsämö: Siankärsämön ihoa hoitavat, rauhoittavat ja anti-inflammatoriset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen ratkaisun ihonhoitoon. Se tasapainottaa ihon PH-arvoa ja kosteustasapainoa.
 10. Puna-apila: Puna-apila tekee ihostasi pehmeän ja sädehtivän.
 11. Poimulehti: Poimulehti tuo kauneuteen luonnollista hehkua ja vaalentavaa taikaa. Sen sisältämät flavonoidit suojaavat ihoasi hapettumiselta ja hidastavat vanhenemisen merkkejä.

Ravinteikkaat Öljyt:

Herbal Chaga EYE Serum luottaa huolella valittuihin öljyihin, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa syvältä:

 • Puolukansiemenöljy: Arvostettu korkealle sen kirkastavien ja virkistävien ominaisuuksien ansiosta, suuri antioksidanttipitoisuus suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja arbutiini vaalentaa ihoa, tehden siitä ihanteellisen aineksen anti-aging-tuotteisiin.
 • Kurkkuöljy: Tehokas anti-aging öljy erityisesti silmänympärysiholle. Auttaa säilyttämään ihon nuorekkaana ja kimmoisana, samalla rauhoittaen ja kosteuttaen.
 • Ruusunmarjaöljy: Luonnollinen Anti-Aging Aarre Ihonhoidossa - Monipuolinen öljy edistää ihon uusiutumista, parantaa elastisuutta ja tasoittaa ihon sävyä, samalla tarjoten intensiivistä kosteutusta ja suojaa ympäristön haitoilta.
 • Tyrniöljy: Kevyt, nopeasti imeytyvä öljy tarjoaa antioksidanttien runsauden, kosteuttavan vaikutuksen ja tulehduksia lievittävän voiman - ylläpidä terveen ja nuorekkaan näköistä ihoa luonnollisesti.
 • Risiiniöljy: Puhdistava ja kosteuttava öljy, joka taistelee bakteereja ja sieni-infektioita vastaan iholla, jonka ansiosta iso rauhoittuu ja kirkastuu.
 • Riisileseöljy: Luonnon Anti-Aging Ihonhoidossa: Tehokas ase ryppyjä vastaan ja ihoa tasoittava ainesosa, joka sopii kaikille ihotyypeille.
 • Arnikkiöljy: Rauhoittaa, suojaa ja hoitaa ihoa luonnon voimalla. Tulehdusta hillitsevät ja verenkiertoa edistävät ominaisuudet tekevät siitä täydellisen ratkaisun ihonhoidon haasteisiin.
 • Tamanuöljy: Uudistava ja nuorentava öljy, joka hoitaa ihoasi syvältä. Antibakteerinen ja tulehdusta estävä - täydellinen ratkaisu akneen ja iho-ongelmiin.
 • Jojobaöljy: Monipuolinen Ihonhoidon Ihmeaine - Kosteuttava, ravitseva ja biomimeettinen öljy, joka sopii kaikille ja kaikkeen.
 • Makadamiapähkinäöljy: Nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti kosteuttava öljy, joka taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan ja tekee ihosta pehmeän ja sileän.
 • Avokadoöljy: Tehokas kosteuttaja, tulehdusta ehkäisevä ja anti-age ainesosa, joka tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan.

Iästä Riippumatta, Iho Hehkuu - Koe Herbal Chaga EYE Serum Anti-age ja Nuorekkuus Yhdistettynä ihaniin eteerisiin tuoksuihin.

349,00 €