Arctic Lingonberry serum with wildherbs - Firming Anti-Age 30 ml

Arctic Lingonberry Serum with Wildherbs: Ylellinen Anti-Aging Seerumi

Haluatko taistella ikääntymisen merkkejä vastaan ja palauttaa ihosi nuorekkaan hehkun? Esittelemme Arctic Lingonberry -seerumin, joka on suunniteltu erityisesti anti-age-hoidon tarpeisiin. Tämä ylellinen seerumi yhdistää arktisen puolukan voiman ja villiyrttien luonnonläheisyyden tarjoten ihollesi tehokasta ja ylellistä hoitoa.

Vaikuttavat Yrtit:

 1. Puolukka: Puolukan antioksidanttipitoisuus tarjoaa uskomattoman luonnollisen anti-aging ratkaisun. Se myös virkistää ja vaalentaa ihoasi.
 2. Nokkonen: Nokkonen tarjoaa ihonhoidolle täydellisen ravintopommin – se on täynnä C-vitamiinia ja rautaa, jopa viisinkertaisesti verrattuna appelsiiniin ja seitsemän kertaa enemmän kuin pinaatti. Ihohuokosia supistava vaikutus yhdessä soluja stimuloivan ominaisuuden kanssa tekee ihmeitä ihosi kunnolle.
 3. Piharatamo: Piharatamon antibakteeriset ominaisuudet ovat kullanarvoisia ihonhoidossa. Salisyylihappo ja allantoiini tekevät ihmeitä uudistaen ihosoluja ja pehmentäen arpikudosta.
 4. Puna-apila: Puna-apila tekee ihostasi pehmeän ja sädehtivän.
 5. Poimulehti: Poimulehti tuo kauneuteen luonnollista hehkua ja vaalentavaa taikaa. Sen sisältämät flavonoidit suojaavat ihoasi hapettumiselta ja hidastavat vanhenemisen merkkejä.
 6. Vuorenkilpi: Vuorenkilven fermentoidut lehdet toimivat adaptogeeninä. Ne tehostavat aineenvaihduntaa ja saavat rasvan palamaan kiinteyttäen ihoasi.

Ravitsevat Öljyt:

Nauti arvokkaista öljyistä, jotka syväkosteuttavat ja uudistavat ihoa:

 • Puolukansiemenöljy: Arvostettu korkealle sen kirkastavien ja virkistävien ominaisuuksien ansiosta, suuri antioksidanttipitoisuus suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja arbutiini vaalentaa ihoa, tehden siitä ihanteellisen aineksen anti-aging-tuotteisiin.
 • Ruusunmarjaöljy: Luonnollinen Anti-Aging Aarre Ihonhoidossa - Monipuolinen öljy edistää ihon uusiutumista, parantaa elastisuutta ja tasoittaa ihon sävyä, samalla tarjoten intensiivistä kosteutusta ja suojaa ympäristön haitoilta.
 • Tyrniöljy: Kevyt, nopeasti imeytyvä öljy tarjoaa antioksidanttien runsauden, kosteuttavan vaikutuksen ja tulehduksia lievittävän voiman - ylläpidä terveen ja nuorekkaan näköistä ihoa luonnollisesti.
 • Riisileseöljy: Luonnon Anti-Aging Ihonhoidossa: Tehokas ase ryppyjä vastaan ja ihoa tasoittava ainesosa, joka sopii kaikille ihotyypeille.
 • Tamanuöljy: Uudistava ja nuorentava öljy, joka hoitaa ihoasi syvältä. Antibakteerinen ja tulehdusta estävä - täydellinen ratkaisu akneen ja iho-ongelmiin.
 • Jojobaöljy: Monipuolinen Ihonhoidon Ihmeaine - Kosteuttava, ravitseva ja biomimeettinen öljy, joka sopii kaikille ja kaikkeen.
 • Hamppuöljy: Ihonhoidon Salainen Ase - Tehokas kosteuttaja, tulehduksia rauhoittava ja antioksidanttirikas luonnonlahja ihollesi.
 • Makadamiapähkinäöljy: Nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti kosteuttava öljy, joka taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan ja tekee ihosta pehmeän ja sileän.
 • Avokadoöljy: Tehokas kosteuttaja, tulehdusta ehkäisevä ja anti-age ainesosa, joka tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan.
 • Viinirypäleensiemenöljy: Kevyt ja Tehokas Ihonhoidossa: Imeytyy nopeasti, ravitsee syvältä ja suojaa antioksidanttisesti - täydellinen valinta kaikille ihotyypeille.

Koe arktisen luonnon voima sekä puolukan ja villiyrttien tehokkuus Arctic Lingonberry Serum with Wild Herbs -seerumilla ja anna ihosi loistaa nuorekkaasti ja säteilevästi!

249,00 €