10 Herbs Serum - for Men 30 ml

Upea ja Tehokas: 10 Yrtin Serum Miehille

Haluatko nostaa ihonhoitorutiinisi uudelle tasolle? Esittelemme ylivoimaisen 10 Yrtin Serum -tuotteen, suunniteltu erityisesti miesten tarpeisiin. Tämä ylellinen seerumi yhdistää perinteisen yrttiterapian ja huipputeknologian tarjoten tehokkaan ja ylellisen kokemuksen.

Vaikuttavat Yrtit:

 1. Nokkonen: Nokkonen tarjoaa ihonhoidolle täydellisen ravintopommin – se on täynnä C-vitamiinia ja rautaa, jopa viisinkertaisesti verrattuna appelsiiniin ja seitsemän kertaa enemmän kuin pinaatti. Ihohuokosia supistava vaikutus yhdessä soluja stimuloivan ominaisuuden kanssa tekee ihmeitä ihosi kunnolle.
 2. Puna-apila: Puna-apila tekee ihostasi pehmeän ja sädehtivän.
 3. Koivunpihkalehti: Koivunlehdet ovat täynnä iholle välttämättömiä vitamiineja - B1, B2, A, C ja E-vitamiinit. Nämä vitamiinit ravitsevat ihoa syvältä ja toimivat samalla voimakkaina antioksidantteina, suojaten ihoasi hapettumisen vaikutuksilta.
 4. Voikukka: Voikukan lumo luonnonkosmetiikan salaisena aarteena piilee sen tehokkaissa ihoa suojaavissa, uudistavissa ja puhdistavissa ominaisuuksissa, tarjoten luonnollista suojaa UV-säteitä vastaan ja edistäen ihon nuorekasta hehkua.
 5. Poimulehti: Poimulehti tuo kauneuteen luonnollista hehkua ja vaalentavaa taikaa. Sen sisältämät flavonoidit suojaavat ihoasi hapettumiselta ja hidastavat vanhenemisen merkkejä.
 6. Peltokorte: Koe peltokortteen lumoava vaikutus ihon kauneuteen: runsaasti piitä sisältävä aarre, joka vähentää ryppyjä ja hienoja uurteita, tasapainottaa talineritystä ja tekee ihostasi upean matan.
 7. Pihasaunio: Pihasaunion salaisuus ihonhoidossa on sen ominaisuus vaikuttaa kasvojen lihasten rentoutumiseen ulkoisesti käytettynä.
 8. Vuorenkilpi: Vuorenkilven fermentoidut lehdet toimivat adaptogeeninä. Ne tehostavat aineenvaihduntaa ja saavat rasvan palamaan kiinteyttäen ihoasi.
 9. Siankärsämö: Siankärsämön ihoa hoitavat, rauhoittavat ja anti-inflammatoriset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen ratkaisun ihonhoitoon. Se tasapainottaa ihon PH-arvoa ja kosteustasapainoa.
 10. Maitohorsma: Astetta luonnollisempaa kauneutta Maitohorsman voimalla, joka tarjoaa antioksidanttisia, anti-inflammatorisia ja antibakteerisia yhdisteitä ihonhoitoon, sekä ravitsee ihoa monipuolisilla vitamiineilla ja mineraaleilla.

Ravitsevat Öljyt:

Nauti ylellisistä öljyistä, jotka syväkosteuttavat ja ravitsevat ihoa:

 • Ruusunmarjaöljy: Luonnollinen Anti-Aging Aarre Ihonhoidossa - Monipuolinen öljy edistää ihon uusiutumista, parantaa elastisuutta ja tasoittaa ihon sävyä, samalla tarjoten intensiivistä kosteutusta ja suojaa ympäristön haitoilta.
 • Tyrniöljy: Kevyt, nopeasti imeytyvä öljy tarjoaa antioksidanttien runsauden, kosteuttavan vaikutuksen ja tulehduksia lievittävän voiman - ylläpidä terveen ja nuorekkaan näköistä ihoa luonnollisesti.
 • Tamanuöljy: Uudistava ja nuorentava öljy, joka hoitaa ihoasi syvältä. Antibakteerinen ja tulehdusta estävä - täydellinen ratkaisu akneen ja iho-ongelmiin.
 • Jojobaöljy: Monipuolinen Ihonhoidon Ihmeaine - Kosteuttava, ravitseva ja biomimeettinen öljy, joka sopii kaikille ja kaikkeen.
 • Hamppuöljy: Ihonhoidon Salainen Ase - Tehokas kosteuttaja, tulehduksia rauhoittava ja antioksidanttirikas luonnonlahja ihollesi.
 • Makadamiapähkinäöljy: Nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti kosteuttava öljy, joka taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan ja tekee ihosta pehmeän ja sileän.
 • Avokadoöljy: Tehokas kosteuttaja, tulehdusta ehkäisevä ja anti-age ainesosa, joka tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan.
 • Manteliöljy: Tehokas kosteuttaja ja anti-age ainesosa, joka ravitsee ihoa syvältä ja torjuu ikääntymisen merkkejä.
 • Viinirypäleensiemenöljy: Kevyt ja Tehokas Ihonhoidossa: Imeytyy nopeasti, ravitsee syvältä ja suojaa antioksidanttisesti - täydellinen valinta kaikille ihotyypeille.

Koe ylellinen ja tehokas ihonhoito 10 Yrtin Serumilla - antaudu luonnon voimalle ja anna ihosi loistaa! Tuote soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös parralle.

249,00 €